Termeni si conditii

General

-          Termenii și condițiile se aplică tuturor comenzilor și acordurilor încheiate cu Finaldrive-trackmotors..

-          Finaldrive-trackmotors furnizează transmisii finale pentru excavatoare din întreaga lume.

-          Comunicarea cu Finaldrive-trackmotors este recomandată în limba engleză, deoarece Finaldrive-trackmotors nu își asumă nicio responsabilitate pentru neînțelegerile asociate

           cu traducere în limbi terțe.

 

Garantie

-          Toate produsele de la Finaldrive-trackmotors sunt acoperite de o perioadă de garanție de 2 ani de la data livrării.

- Toată garanția va fi nulă, dacă orice plăcuță sau numărul de serie este îndepărtat de pe transmisia finală.

- În cazul defecțiunii produsului, este o cerință ca clientul să emită reclamația imediat după ce problema a fost descoperită.

- Toate costurile asociate cu depanarea nu sunt acoperite de garanție. (Doar unitatea finală în sine este acoperită)

- Instalarea incorectă a componentelor hidraulice este considerată conditie de anulare a garanției.

- Finaldrive-trackmotors nu oferă nicio garanție și nu acceptă retururi pentru produsele folosite sau recondiționate cumpărate.

Livrare

- Toate transporturile vor fi trimise cu TNT, GLS sau Schenker (in functie de greutate si adresa de livrare), daca nu s-a convenit altfel.

- Dacă este nevoie de un transportator alternativ sau un serviciu de expediere, costuri suplimentare vor fi adăugate la comanda individuală.

- Toate ofertele scrise trebuie acceptate și confirmate prin poștă.

- Toate livrările în afara Europei pot fi trimise numai prin poștă către serviciul clienți Finaldrive-trackmotors.

- Responsabilitatea produsului va fi transferată de la Finaldrive-trackmotors către client de la punctul de livrare (DDP – taxe de livrare plătite).

- Punctul de livrare are loc odată ce comanda este expediată din depozitul nostru.

- Termenele de livrare din magazinul online nu sunt o dată exactă de livrare, ci un ghid pentru a informa clientul despre timpul aproximativ de livrare.

- Finaldrive-trackmotors nu poate fi făcut responsabil pentru întârzierile cauzate de transportator, vreme, război, politice sau alte aspecte de mediu. 

Termeni de plata

- Comenzile Finaldrive-trackmotors plătite cu card, vor fi retrase din cont odată cu expedierea comenzii. Comenzile plătite prin transfer bancar vor fi expediate odată cu primirea plății sau a chitanței plății.

 

Ghid de montare și instalare:

- Toate transmisiile finale sunt furnizate cu un manual de instalare atașat la unitatea finală.

- Dacă manualul nu este atașat la unitatea finală la despachetare, este responsabilitatea clientului să contacteze Finaldrive-trackmotors la  [email protected]În caz contrar, Finaldrive-trackmotors nu poate fi considerat responsabil pentru o instalare greșită a transmisiei finale.

- Dacă transmisia finală nu funcționează după instalare, avem nevoie ca clientul să furnizeze fotografii cu modul în care furtunurile hidraulice sunt conectate la transmisia finală.

           Va fi necesară documentarea service-ului cu înlocuirea filtrelor și uleiului hidraulic, anterior instalării transmisiei finale.

- Finaldrive-trackmotors nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele daune aduse mașinii, în legătură cu instalarea transmisiei finale. 

 

Preturi : .

- Toate prețurile din magazinul online pot fi modificate. În cazul în care clientul are nevoie de mai multe unități de transmisii finale sau are o comandă specială, este posibil ca clientul să ne contacteze la: [email protected].

- Toate ofertele sunt valabile 30 de zile, cu excepția cazului în care se convine altceva.

- În cazul în care clientul furnizează Finaldrive-trackmotors un desen sau fotografii ale transmisiei finale și dimensiunile nu sunt aceleași, în comparație cu unitatea primită de client, este posibil ca clientul să utilizeze politica de returnari.

- Finaldrive-trackmotors poate oricând anula o comandă dacă produsul nu mai este pe stoc sau nu mai este disponibil. 

 

Politica noastra de returnari

- Nici o returnare nu va fi acceptat fără acordul nostru scris prealabil.

- La returnare, unitatea finală trebuie să fie în ambalajul original, așa cum a fost primită.

- Dacă o transmisie finală revine fără un acord scris din partea Finaldrive-trackmotors, transmisia finală nu va fi creditată, reîncărcată sau rambursată. În acest caz, clientul are la dispoziție 30 de zile pentru a ridica transmisia finală, de la depozitul Finaldrive-trackmotors, din ziua primirii. După 30 de zile, Finaldrive-trackmotors nu va fi răspunzător pentru transmisia finală.

- Dacă există zgârieturi sau semne vizibile de utilizare, Finaldrive-trackmotors nu va primi produsul înapoi.

- Dacă Finaldrive-trackmotors este de acord să ia înapoi transmisia finală, va exista o taxă de reaprovizionare de 15%. Suma creditată va fi transferată pe cardul de credit sau prin alte metode de plată.

- Finaldrive-trackmotors nu este responsabil pentru eventualele paleți/pachete pierdute în timpul transportului. 

 

Ce este necesar pentru a obține o rambursare/modificare a transmisiei finale? [email protected].

o Fără semne vizibile de utilizare (fără zgârieturi, fără deschidere a porturilor)

o Factura originală trebuie atașată la pachet sau trimisă prin e-mail.

o Transmisia finală trebuie să includă toate manualele și ambalajul original.

o Trebuie să primim transmisia finala înapoi în 8 zile calendaristice.

o Clientul este responsabil pentru toate costurile de transport pentru retur.

o Comenzile speciale sau produsele folosite nu pot fi returnate.

 

- Dacă clientul primește o transmisie finală deteriorată, defectă sau greșită la primire, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

- Transmisiile finale care sunt deteriorate, defecte sau incorecte la primire, vor fi luate în considerare pentru o rambursare completă în numerar sau pentru posibilitatea de a obține o nouă transmisie finală.

           Finaldrive-trackmotors se va ocupa de înlocuirea transmisiei finale și va plăti toate taxele suplimentare, în timpul costurilor de transport.

- Finaldrive-trackmotors nu este responsabil pentru nici un cost de transport în cazul în care vina este datorată clientului.

 

Anulare

- În cazul în care clientul dorește să anuleze comanda după efectuarea plății, Finaldrive-trackmotors trebuie instiintata înainte ca comanda să părăsească depozitul. O rambursare completă va fi trimisă înapoi pe cardul de credit al clientului sau pe altă metodă de plată.

- Nu este posibilă anularea comenzilor speciale sau a comenzilor cu produse folosite sau recondiționate.

- In cazul in care comanda nu a fost livrata la adresa clientilor in termen de 4 saptamani, clientul poate anula comanda si nu trebuie sa plateasca taxa de reaprovizionare. 

 

Dispute

- Pe langa termenii si conditiile acceptate de client, prin cumpararea de produse de la Finaldrive-trackmotors, conditiile legii daneze sunt aplicabile.

- În cazul oricăror dispute, Finaldrive-trackmotors urmează indrumarile comisiei daneze de reclamații a consumatorilor.

- Dacă apare un litigiu între Finaldrive-trackmotors și client, acesta va trebui soluționat în instanțele daneze. 

 

Raspunderea in legatura cu produsul

- În cazul producerii unor daune persoanelor sau materiale, Finaldrive-trackmotors nu își asumă nici o responsabilitate, cu excepția cazului în care daunele pot fi asociate direct cu o defecțiune a unui produs furnizat de Finaldrive-trackmotors.

- Finaldrive-trackmotors nu va fi responsabil pentru vreo oprire a operațiunilor sau alte tipuri  de pierderi.

- Răspunderea pentru produse nu poate fi mai mare de 2 milioane de coroane daneze.

- În măsura în care Finaldrive-trackmotors poate fi trasa la răspundere pentru produs de catre parti terțe, cumpărătorul este obligat să păstreze Finaldrive-trackmotors pasiv în măsura în care răspunderea Finaldrive-trackmotors este limitată la punctele de mai sus. În cazul în care o terță parte implică Finaldrive-trackmotors într-un caz de răspundere pentru produse la instanțele ordinare, cumpărătorul este de acord să dea în judecată sau să admită în aceeași instanță.

- În măsura în care terții ar trebui să pretindă răspunderea pentru produs și această terță parte sau cumpărătorul își rezervă dreptul de a retrage Finaldrive-trackmotors sau furnizorii săi, cumpărătorul trebuie să notifice imediat Finaldrive-trackmotors.

Date despre companie
           
Final Drive
Bodøvej 8
DK-8700 Horsens
DK33397542


Livrare:
- Transport gratuit pentru livrările în Europa.

- În afara Europei, contactați-ne prin e-mail pentru o ofertă.

- Timp de livrare estimat in Europa (difera in functie de tara): 2-7 zile lucratoare

- În afara Europei, variază în funcție de țara în cauză

 

Politica de Confidențialitate a https://www.finaldrive-trackmotors.com

https://www.finaldrive-trackmotors.com opereaza https://www.finaldrive-trackmotors.com website, care ofera  SERVICIUL.

Această pagină este utilizată pentru a informa vizitatorii site-ului web cu privire la politicile noastre cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale, dacă cineva a decis să folosească Serviciul nostru, site-ul finaldrive-trackmotors.com.

Dacă alegeți să utilizați Serviciul nostru, atunci sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în legătură cu această politică. Informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate pentru furnizarea și îmbunătățirea Serviciului. Nu vom folosi și nu vom împărtăși informațiile dvs. cu nimeni, cu excepția celor descrise în această Politică de confidențialitate. Politica noastră de confidențialitate a fost creată cu ajutorul Privacy Policy Template Generator.

Termenii utilizați în această Politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca și în Termenii și condițiile noastre, care sunt accesibile la https://www.finaldrive-trackmotors.com, cu excepția cazului în care este definit altfel în această Politică de confidențialitate.

 

Colectarea și utilizarea informațiilor

Pentru o experiență mai bună în timpul utilizării Serviciului nostru, este posibil să vă solicităm să ne furnizați anumite informații de identificare personală, inclusiv, dar fără a se limita la, numele, numărul de telefon și adresa poștală. Informațiile pe care le colectăm vor fi folosite pentru a vă contacta sau a vă identifica.

Date cu privire la logare

Dorim să vă informăm că ori de câte ori vizitați Serviciul nostru, colectăm informații pe care ni le trimite browserul dumneavoastră și care se numesc Date cu privire la logare. Aceste date de logare pot include informații cum ar fi adresa protocolului de Internet ("IP") a computerului dvs., versiunea browserului, paginile Serviciului nostru pe care le vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe acele pagini și alte statistici..

 

Cookie-uri

Cookie-urile sunt fișiere cu o cantitate mică de date care sunt utilizate în mod obișnuit ca un identificator unic anonim. Acestea sunt trimise browserului dvs. de pe site-ul web pe care îl vizitați și sunt stocate pe hard disk-ul computerului dumneavoastră.

Site-ul nostru web folosește aceste „cookie-uri” pentru a colecta informații și pentru a îmbunătăți Serviciul nostru. Aveți opțiunea fie de a accepta, fie de a refuza aceste module cookie și de a ști când este trimis un cookie către computerul dumneavoastră. Dacă alegeți să refuzați cookie-urile noastre, este posibil să nu puteți utiliza unele părți ale Serviciului nostru.

 

Furnizorii de Servicii

Este posibil să angajăm companii și persoane terțe din următoarele motive:

  • Pentru a facilita Serviciul nostru;
  • Pentru a furniza Serviciul în numele nostru;
  • Pentru a presta servicii legate de Servicii; sau
  • Pentru a ne ajuta să analizăm modul în care este utilizat Serviciul nostru.

Dorim să informăm utilizatorii serviciilor noastre că acești terți au acces la informațiile dumneavoastră personale. Motivul este de a îndeplini sarcinile care le sunt atribuite în numele nostru. Cu toate acestea, aceștia sunt obligați să nu dezvăluie sau să utilizeze informațiile în niciun alt scop.

 

Securitate

Apreciem încrederea dumneavoastră în furnizarea informațiilor dumneavoastră personale, prin urmare ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial de a le proteja. Dar rețineți că nicio metodă de transmitere prin internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură și de încredere și nu putem garanta securitatea absolută a acesteia.

 

Link-ri catre alte site-uri

Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri. Dacă faceți clic pe un link terță parte, veți fi direcționat către acel site. Rețineți că aceste site-uri externe nu sunt operate de noi. Prin urmare, vă sfătuim insistent să revizuiți Politica de confidențialitate a acestor site-uri web. Nu avem control asupra și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri sau servicii terțe.

Confidențialitatea copiilor

Serviciile noastre nu se adresează nimănui cu vârsta sub 13 ani. Nu colectăm cu bună știință informații personale de identificare de la copiii sub 13 ani. În cazul în care descoperim că un copil sub 13 ani ne-a furnizat informații personale, le ștergem imediat de pe serverele noastre. Dacă sunteți părinte sau tutore și știți că copilul dumneavoastră ne-a furnizat informații personale, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem face acțiunile necesare.

 

Schimbari cu privire la Politica de Confidentialitate

Putem actualiza Politica noastră de confidențialitate din periodic. Astfel, vă sfătuim să revizuiți periodic această pagină pentru orice modificări. Vă vom anunța cu privire la orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină. Aceste modificări intra in efect imediat, după ce sunt postate pe această pagină.

 

Contactati-ne

Dacă aveți întrebări sau sugestii despre politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați.